За нас

ПРЕГЛЕД НА КОМПАНИЈАТА

Обезбедување на најдобро решение за таленти за

Со повеќе од 12 години долгогодишно искуство во ткаење на декоративна метална мрежа

Металната мрежа ShuoLong е професионален производител со ISO сертификат, кој се фокусира на производство, истражување и развој на висококвалитетна жичана мрежа за индустријата за архитектонско украсување.Главно им служи на светските компании за архитектонско инженерство и договорни компании и институти за архитектонски дизајн.

b9327b63
548fe918

Услуга на прво место!

Тимот на архитектонски метални мрежи Shuolong може совршено да ви помогне во фасадите на зградата, оградата, надворешниот ѕид, настрешниците, ролери за паркирање за автомобили, систем за спуштен плафон, метална завеса, украсен мрежен екран, обложување на ѕидови, ламинирано стакло метална мрежа, сала за лифт и други големи комерцијални & јавни проекти.

Широката палета на производи и опциите за прилагодување ни овозможуваат поддршка во раната фаза на дизајнирање.Ова го прави проектот да добие и функционален и убав ефект.

Зошто да изберете метална мрежа?

Металната мрежа е 100% материјал што може да се рециклира со вентилација, добри заштитни перформанси и лесна за изработка на уметничко моделирање, едноставна инсталација, ниска вкупна цена и лесно одржување, и има највисока оценка за заштита од пожар на градежни материјали за декорација, овие предности ја прават апликацијата од метална мрежа да се користи на се повеќе јавни места, станувајќи прв избор на еколошки материјали.

fb364f74

Можеме да ткаеме висококвалитетни, уникатни градежни мрежи за совршено да ги задоволиме потребите на вашиот проект.

Добредојдовте да контактирате со нашиот центар за услуги на клиентите

За да ги разберете вашите барања за купување.