about_img

Нашиот краток вовед

Металната мрежа ShuoLong е професионален производител со ISO сертификат, кој се фокусира на производство, истражување и развој на висококвалитетна жичана мрежа за индустријата за архитектонско украсување.Главно им служи на светските компании за архитектонско инженерство и договорни компании и институти за архитектонски дизајн.

Со повеќе од 12 години долгогодишно искуство во ткаење декоративна метална мрежа, широкиот асортиман на производи и опции за прилагодување ни овозможуваат поддршка во раната фаза на дизајнирање.Ова го прави проектот да добие и функционален и убав ефект.

ЗА НАС

Главно им служи на светските компании за архитектонско инженерство и договорни компании и институти за архитектонски дизајн.

Сервис

Главно им служи на светските компании за архитектонско инженерство и договорни компании и институти за архитектонски дизајн.

Со повеќе од 12 години долгогодишно искуство во ткаење декоративна метална мрежа, широкиот асортиман на производи и опции за прилагодување ни овозможуваат поддршка во раната фаза на дизајнирање.

Квалитет

Со повеќе од 12 години долгогодишно искуство во ткаење декоративна метална мрежа, широкиот асортиман на производи и опции за прилагодување ни овозможуваат поддршка во раната фаза на дизајнирање.

Металната мрежа ShuoLong е професионален производител со ISO сертификат, фокусиран на производството

компанија

Металната мрежа ShuoLong е професионален производител со ISO сертификат, фокусиран на производството

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ