about_img

Prezantimi ynë i shkurtër

Rrjeta metalike ShuoLong është një prodhues profesionist i certifikuar ISO, i fokusuar në prodhimin, kërkimin dhe zhvillimin e rrjetës së telit me cilësi të lartë për industrinë e dekorimit arkitektonik.Kryesisht u shërben kompanive botërore të inxhinierisë arkitekturore dhe kontraktuese dhe instituteve të projektimit arkitektonik.

Me më shumë se 12 vjet përvojë të gjerë në thurjen e rrjetës metalike dekorative, gamën e gjerë të produkteve dhe opsionet e personalizimit na lejojnë të mbështesim në fazën e hershme të projektimit.Kjo e bën projektin të marrë efekt funksional dhe të bukur.

PËR NE

Kryesisht u shërben kompanive botërore të inxhinierisë arkitekturore dhe kontraktuese dhe instituteve të projektimit arkitektonik.

Shërbimi

Kryesisht u shërben kompanive botërore të inxhinierisë arkitekturore dhe kontraktuese dhe instituteve të projektimit arkitektonik.

Me më shumë se 12 vjet përvojë të gjerë në thurjen e rrjetës metalike dekorative, gamën e gjerë të produkteve dhe opsionet e personalizimit na lejojnë të mbështesim në fazën e hershme të projektimit.

Cilësia

Me më shumë se 12 vjet përvojë të gjerë në thurjen e rrjetës metalike dekorative, gamën e gjerë të produkteve dhe opsionet e personalizimit na lejojnë të mbështesim në fazën e hershme të projektimit.

Rrjeta metalike ShuoLong është një prodhues profesional i certifikuar ISO, i fokusuar në prodhim

kompania

Rrjeta metalike ShuoLong është një prodhues profesional i certifikuar ISO, i fokusuar në prodhim

PRODUKTET TONA